ALIMENTACIÓ DE TEMPORADA:

Perquè? Doncs perquè la naturalesa es molt sabia i a cada temporada ens aporta a través de les fruites i verdures tot el que el nostre cos necessita. Per exemple a l’hivern ens aporten més fibra que ens ajuda a regular els àpats més calòrics, i a l’estiu ens aporten aigua i sals minerals que ens ajuda a combatre la calor.

Aliments del mes de Juny :

Fruites:  Gerds, Nabius, Mora, Groselles, Cireres, Madruixes, Pinya, Nectarina, Albercoc, Nespres,...   

Verdures: Col, Bròquil, Espàrrecs, C, Pastanaga.arbassa,  Bleda, All, Carxofa, Api, Albergínia, Bròcoli,Carbassó, Carbassa, Ceba, Coliflor, Espàrrec verd, Mongeta verda, Enciam, Nap, Cogombre, Pebrot, Porro, Rave, Remolatxa, Tomàquet,...

Menú d'Abril:

Esmorzar

 

Muesli amb maduixes i kiwi

Llet d'ametlla

 

 

 

 

Dinar

 

Amanida de remolatxa

Pollastre al forn amb patates i ceba

Néspres

 

 

 

Berenar

 

 

Iogurt amb fruits secs

 

 

 

Sopar

 

Crema de carbassa

Gall al forn amb tomàquet

Kiwi

 

Menú per a una persona sana adulta